Debakl Naisa u Kragujevcu, Radnički sa +12 do polufinala Kupa

Izvor: JužneVesti.com, 06.Nov.2019, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debakl Naisa u Kragujevcu, Radnički sa +12 do polufinala Kupa

Veoma loše se snašao Nais u četvrtfinalu Kupa, koji je igrao protiv Radničkog u Kragujevcu. Svega 4 gola dali su niški vaterpolisti, Kragujevčani su bili na nivou koji drže čitave ove sezone, pa su se pobedom od 16:4 plasirali na zaršni turnir.

Prvi pogodak niški vaterpolisti postigli su tek nakon 14 minuta igre. Do tada je nekadašnji vicešampion Evrope već zasuo mrežu gostiju sa 8 pogodaka.

Već početkom drugog poluvremena domaći su stigli >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << do dvocifrene prednosti, do kraja je povećali na +13 (16:3), ali je Nais u završnici smanjio na 16:4.

I dok će Kragujevčani drugu godinu zaredom igrati završnicu najmasovnijeg takmičenja, Nais će morati da se oprosti od nje, ali se može okrenuti ligi. I tu će se sastati sa Radničkim, već u petak, 8. novembra od 21 sat.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.