DŽENTLMENSKI POTEZ PREDSEDNIKA SRBIJE: Vučić oduševio divnim gestom, pogledajte o čemu se radi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2022, 12:28

DŽENTLMENSKI POTEZ PREDSEDNIKA SRBIJE: Vučić oduševio divnim gestom, pogledajte o čemu se radi! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se danas sastao i sa radnicima predstavnicima radnika i sindikata kompanije "Stelantis", u čijem sastavu posluje kragujevačka fabrika "Fijat".

Predsednik je pre početka sastanka objavio video na svom Instagram nalogu gde je pokazao dosad neviđeni džentlmenski potez.

Naime, kako se može primetiti na njegovoj "Instagram priči" on je sa jednom damom ušao u prostoriju u Predsedništvu Srbije, nakon čega je ona krenula da podigne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stolicu koja je stajala na sredini sobe.

Istog trenutka, predsednik Vučić joj je prišao i poneo stolicu, čime je pokazao neverovatane manire i poštovanje nežnijeg pola.

Podsetimo, predsednik se nakon sastanka sa radnicima Fijata obratio građanima i novinarima i naveo da misli da su blizu dogovora.

Mislim da smo blizu dogovora, oni će govoriti o detaljima, a mi ćemo sa Stelantisom nastaviti da radimo, da bismo deo obaveza prema radnicima mogli da ispunimo. Kao i kod svakog dogovora moraju da se postignu kompromisi, a ja sam zahvalan radnicima koji su razumeli zakonska ograničenja. Očekujem da sa uspehom te razgovore privedemo kraju - kazao je predsednik.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.