Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 12:24

DRAGICU SAHRANJUJU PORED JORDANA KOJI JU JE ISKASAPIO: Komšije otkrivaju šta se dešavalo pre zločina u Kragujevcu

Mrtve roditelje u zasebnoj kući u istom dvorištu u petak kasno uveče pronašao je njihov mlađi sin

Bračni par Jordan A. (63) i Dragica A. (56), iz Kragujevca, biće sahranjeni u utorak na Korićanskom groblju zajedno, saznaje se od ljudi bliskih ovoj porodici.

Porodična tragedija u kojoj je bivši radnik "Zastave" Jordan A. kako se sumnja, sa više uboda nožem ubio svoju suprugu Dragicu, a potom i sebe, i dalje je glavna tema u prigradskom naselju Kozujevo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Niko, međutim, ne zna pouzdano šta je bio okidač za ovakav zločin. Oni koji su ih bolje poznavali veruju da je Jordanova preka narav dovela do tragedije.

Komšije ne spore da su oboje supružnika bili vredni ljudi, izgradili dve kuće u dvorištu, za sebe i dva odrasla sina.

- Svađao se sa komšijama i suprugom i ranije. Mnogi veruju da je Jordan postao posebno nervozan kada je ostao bez posla, često smo slušali kako preti supruzi - pričaju u ovom naselju.

Posle gubitka posla u "Zastavi", kako se saznaje, kupili su jednu njivu u nekoliko kilometara udaljenom selu Dragobraća. Tu su gajili povrće i drugo što je bilo potrebno za porodicu. Dragica je i u svom dvorištu gajila salatu, luk i to prodavala na pijaci u gradu.

- Snalazili su se kako su znali i umeli. Niko, međutim, ne zna zašto se Jordan odlučio na najteži korak - kaže jedna komšinica.

. Više tužilaštvo naložilo je obdukciju tela supružnika.

Prema onome što se zasad zna, nesretna Dragica ubijena je sa više uboda nožem, dok je Jordan jednim potezom sebi prerezao vrat.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.