Čačanin prva žrtva korone: Sin sa proslave punoletstva doneo virus u porodicu, otac preminuo, majka se bori za život (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 06.Apr.2020, 14:51

Čačanin prva žrtva korone: Sin sa proslave punoletstva doneo virus u porodicu, otac preminuo, majka se bori za život (FOTO)

Dečak je bolest preležao bez većih problema, ali je, ne znajući da je zaražen, virus uneo u porodicu U Čačku je potvrđen prvi smrtni slučaj - u KC Kragujevac preminuo je Zoran Ivanović (48), Čačanin, radnik Halk banke. Njegova supruga, kako saznajemo, takođe je zaražena virusom i nalazi se na lečenju u Beogradu, a simptome imaju i baka i deda dečaka koji se prvi zarazio.Zoran se korona >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << virusom zarazio od sina, koji je bio gost na proslavi punoletstva početkom marta u hotelu „Morava“. Dečak je bolest preležao bez većih problema, ali je, ne znajući da je zaražen, virus uneo u porodicu.Medicinski radnici koji su bili u samoizolaciji sa odeljenja ortopedije, hirurgije i iz laboratorije, testirani su i većina njih vratiće se na posao, u najskorijem periodu.Prvi slučaj inficiranjem virusom korona zabeležen je u Policijskoj upravi u Čačku, gde je zaražena radnica, tako da je pod nadzorom za samoizolaciju 780 osoba.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.