Burić: Za Super Kup se bore dve najbolje evropske ekipe

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Nov.2013, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burić: Za Super Kup se bore dve najbolje evropske ekipe

Samo šest dana posle prvog ovosezonskog derbija, dva najbolja srpska tima boriće se u subotu za poslednji trofej u godini.
(FOTO: D. Žarković)
Pokazali su Kragujevčani znatno više želje i sasvim zasluženo slavili na svom bazenu (8:7), a sa istim ambicijama putuju i u Bečej.
Svima nam je stalo da pobedimo i donesemo veoma bitan trofej u Kragujevac. Sigurno da će to biti vrlo teška i zahtevna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << utakmica, kao i svi mečevi sa tako jakim protivnikom. Međutim, ako ponovimo igru iz prve tri četvrtine iz „Parka“, mislim da imamo realne šanse da osvojimo Super Kup – rekao je Damir Burić, bek Radničkog.
Hrvatski internacionalac osvojio je Super kup Evrope 2010. godine, sa Pro Rekom, koji je tada bio ubedljiv protiv crnogorskog Katara – 13:4.
Super kup je specifično takmičenje, jedna utakmica donosi trofej. Uprkos tome, svaki pehar ima veliku težinu, a pogotovo ovaj za koji se bore dve najbolje evropske ekipe iz prošle godine. Sigurno je da će Zvezda biti maksimalno motivisana, ali i mi žarko želimo da osvojimo ovaj pehar – kaže Burić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.