Izvor: RTS, 01.Mar.2021, 14:03

Bokseri Radničkog ubedljivi protiv imenjaka iz Kragujevca

Bokseri Radničkog iz Beograda uspešno su započeli odbranu šampionske titule, pošto su u prvom kolu Bokserske lige Srbije, kao gosti, savladali imenjaka iz Kragujevca. Mečevi su održani u devet težinskih kategorija, a pobedu su na kraju odbeli Beograđani, poznati kao “krstaši”, rezultatom 18:4.
„Krstaši", pojačani mladim snagama srpskog reprezentativnog boksa, osvajačima bronzanih medalja na EP za omladince 2020. Stefanom Camovićem i Almirom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Memićem, stigli su do ubedljvog vođstva, a potom su pečat na pobedu stavili teškaš Evdard Zemanko i superteškaš Alen Mašović.

U narednom kolu sa velikom pažnjom domaćih poklonika boksa iščekuje se derbi Radničkog i Crvene zvezde, kao i najavljeno ujedinjenje klubova BK Rokica i BK Loznica.
Odlukom Bokserskog saveza Srbije Superligu čine samo domaći takmičari, dok stranci mogu učestvovati samo ukoliko imaju prebivalište u Srbiji duže od godinu dana.
Takođe, novitet je da svaka ekipa mora imati dva juniora (dve juniorske borbe), čime se podstiče razvoj srpskih nada.
Takmičenje je održano pod strogim merama zaštite, uz striktno pridržavanje epidemioloških mera propisanih od Kriznog štaba Vlade Srbije, bez publike.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.