BRUTALAN OBRAČUN ZBOG PERONSKE KARTE! Pripadniku obezbeđenja 30 dana pritvora zbog samoodbrane?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALAN OBRAČUN ZBOG PERONSKE KARTE! Pripadniku obezbeđenja 30 dana pritvora zbog samoodbrane?! (VIDEO)

Nakon rasprave je putnici (31) iz Beograda uvrnuo ruku i nogom joj zadao više udaraca

Nakon hapšenja M. T. iz Kragujevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje, određen mu je pritvor 30 dana, po odluci sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Kragujevcu.

On se tereti da je kao radnik fizičko- tehničkog obezbeđenja, na autobuskoj stanici u Kragujevcu, nakon kraće rasprave 31-godišnjoj putnici iz Beograda uvrnuo ruku i nogom joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadao više udaraca.

Podsećamo, policija u Kragujevcu uhapsila je M. T. iz Kragujevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje.

Fizički sukob putnice i radnika obezbeđenja na autobuskoj stanici je nastao nakon svađe zbog peronske karte koja košta 100 dinara u ovom gradu.

(VIDEO) NEVEROVATAN SNIMAK POKUŠAJA PLJAČKE: Maskirani razbojnik u Kragujevcu nasrnuo na radnicu šrafcigerom, a njena REAKCIJA JE ZA FILM
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

INCIDENT NA AUTOBUSKOJ STANICI U KRAGUJEVCU: Pritvor 30 dana radniku obezbeđenja

Izvor: Večernje novosti, 17.Sep.2019, 08:27

M. T. (65) nakon kraće rasprave putnici (31) iz Beograda uvrnuo ruku i nogom joj zadao više udaraca REŠENjEM sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Kragujevcu, radniku obezbeđenja na lokalnoj autobuskoj stanici M. T. (65), određen je pritvor do 30 dana, potvrdila je Aleksandra...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.