Izvor: Blic, 20.Okt.2020, 20:09

"BLIC" U SELU U KOM SE SKRIVAO NAJTRAŽENIJI KRIMINALAC BELGIJE Komšije otkrile kada je došao i kako je živeo: "Znali smo da je bio u zatvoru, tamo je naučio srpski"

U pitomom selu između Rače i Kragujevca svi su u šoku posle hapšenja njihovog doskorašnjeg komšije Belgijanca Erika Lamersa, posebno posle otkrića da je on u Belgiji poznati kriminalac za kojim se tragalo zbog ubistava, pljački i pedofilije!
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TAJNI ŽIVOT MONSTRUMA IZ BELGIJE U SRCU ŠUMADIJE! Ubica i neonacista u zatvoru zavoleo Srbiju, komšije OTKRILE: ZVER BIO PORED NAS

Izvor: Kurir, 20.Okt.2020

Trajko V. iz sela kod Kragujevca, koji je radio za Erika Lamersa (60), osumnjičenog za pedofiliju, kaže da mu je on pričao da je robijao, ali da mu nije rekao zbog čega

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.