Ispovest Albanca koji je ubio Pešiće: PRIZNAO DA JE ZASPAO ZA VOLANOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2019, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest Albanca koji je ubio Pešiće: PRIZNAO DA JE ZASPAO ZA VOLANOM!

Adem Smail (49), Albanac iz Finske, priznao je da je zaspao za volanom na auto-putu kod Požarevca, kada je izazvao udes u kome je oginula četvoročlana porodica Pešić iz Kragujevca.

Kazao je da mu je žao i da nikada sebi neće oprostiti što je poslao u smrt Aleksandra Pešića (42), njegovu majku Stanicu (75) i blizance Nauma i Vuka (8).

- Kajem se zbog tragedije i voleo bih da mogu da vratim vreme - rekao je Smail.

Na saslušanju je priznao krivicu i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do detalja ispričao šta je prethodilo tragediji.

- U zoru sa suprugom i dvoje dece sam krenuo sa tzv. Ksova gde sam bio na odmoru. Pošli smo za Finsku. Bio sam veoma umoran, ali sam mislio da ću izdržati bar dok ne izađemo iz Srbije - ispričao je Albanac.

Međutim, kod isključenja za Požarevac, zaspao je i otpozadi udario "sitroen" u kom su bili Pešići. Smailu je određen pritvor od 30 dana.

Pešići su juče sahranjeni.

Hteli sekirama protiv topova: Zašto je ova bitka SRPSKE VOJSKE posebna? (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.