Zoran Vlašković: U Prištini 14. decembra, uz pomoć međuzapadne zajednice, ustanovljen Dan terorizama i fašizama!

Izvor: KMnovine.com, 16.Dec.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Vlašković: U Prištini 14. decembra, uz pomoć međuzapadne zajednice, ustanovljen Dan terorizama i fašizama!

Američki, britanski i nemački, takozvani "ambasadori" u Prištini, ustanovili Dan međunarodnog terorizma i time podstakli novi talas nasilja ne samo na Kosovu i Metohiji već i u svojim gradovima.





Rušenjem i gaženjem Helsinškog sporazuma, svih odredaba OEBS –a, Povelje OUN, Rezolucije 1244, Kumanovskog sporazuma iz juna 1999. godine, tzv. "Ustava tzv. države Kosovo" i uopšte gaženjem međunarodnog prava, prva država >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << u svetu koja je od države prerasla u državnu terporističku organizaciju, Amerika, kao i povampirena fašistička Nemačka, kolonijalni ubica čovečanstva Engleska, uz pomoć albanskih terorista na Kosovu, zvanično su u Prištini legalizovali i ustanovili Dan evropskog terorizama i fašizama, 14 decembar. Piše: Zoran Vlašković




Ovog dana predstavnici ovih zemalja, i drugih, su podržali tzv. poslanike u "kosovskoj skupštini" koji su izglasali zakone o transformaciji Kosovskih bezbednosnih snaga u tzv. Oružane snage Kosova čime su zvanično, prvi put u istoriji Evrope, ali i civilizacije uopšte, ustanovili i legalizovali terorizam kao društveni poredak na jednom prostoru, Kosovu i Metohiji. Dan evropskog terorizma i fašizma sa sedištem u Prištini. Veliki datum za šamar čovečanstvu i demokratiji.


   
"Hrabrost" terorista posle NATO okupacije    
Kada se pomene Evropa, ona koja je tekovina ljudskih prava, podrazumeva se da je današnji dan sa većim stepenom demokratije i slobode od jučerašnjeg dana. No, nije tako. Na čelu kosovskih secesionista već dvadeset godina se nalaze ljudi bez ikakve škole, ubice i albanski teroristi... i upravo su ih kao takve Amerika, Nemačka, Engleska... podigle na pijedestal legalnih političara terotista, sada i ozakonjenog 14. decembra u Prištini.

Za dvadest godina prisustva na Kosovu i Metohiji ove zemlje nisu nikada ni pokušale da dovedu na vlast u Prištini školovane ljude, jer su im potrebni teroristi preko kojih najlakše izvršavaju svoje ciljeve. I to uvek protiv demokratije, prava, zakona...

Apsolutno svi takozvani ambasadori u Prištini su danas lobisti terorizma i fašizma. Ne može se se zamisliti da baš niko od njih nije podigao glas i rekao nešto u korist demokratije, jer se tog, 14. decembra, gazilo i pljuvalo sve od međunarodnog prava. Prvo se pod noge baca i pljuje najviša pravna organizacija u svetu, OUN pa sve do R-1244 koju je doneo SB OUN juna 1999. godine.

Evropa i svet do sada sigurno nisu doživeli da neko ko nije država, nije članica ni OUN ni EU, Interpola-a, UNESKO –a... Kosovo, deli lekcije skoro svima u svetu, jednostrano vuče poteze protiv međunarodnog prava i donosi odluke a da za sve to nikome ne odgovara!?

Ovakvo Kosovo je danas veća pretnja civilizaciji i čovečanstvu uopšte od ISIS države i drugih terorističkih organizacija. Iz razloga, što su Amerika, Nemačka, Engleska.... sa 14, decembrom zvanično legalizovale terorizam i fašizam u Evropi.

Američki tzv ambasador u Prištini Filip Kosnet, "ambasador" Velike Britanije na Kosovu Ruri O'Konel i "ambasador" Nemačke u Prištini Kristijan Helt, kao perjanice lobista terorizma u svetu, biće glavni krivci za buduće terorističke napade u gradovima svojih zemalja.


   
Oni su postali vojska    


Razlog je naravno legalizovani terorizam na Kosovu kao društveni poredak. I kad bude nevino prolivene krvi od terorista u gradovima ovih zemalja znajte da su tako hteli, želeli i naložili američki, nemački, engleski... i drugi ambasadori u Prištini koji su u Danu evropskog terorizma i fdašizma, 14. decembra, u Prištini bili na strani terorista i da su baš oni i zvanično legalizovali terorizam kao društveni poredak na Kosovu i Metohiji.


Autor: Zoran Vlašković


Dugogodišnji je novinar lista "Jedinstvo" koji se do 1999. godine štampao u Prištini. Višestruki je dobitnik nagrade matičnog lista za najboljeg novinara godine. Autor je tri knjige o Kosovu i Metohiji.

Prvi je obišao karaulu Košare posle okupacije KiM od strane NATO-a, prvi fotografisao nemačke vojnike okupatorskih snaga na bunkerima iz Drugog svetskog rata koje su takođe Nemci sagradili na severu KiM. Danas je saradnik mnogih glasila u Srbiji ali i širom sveta gde se izdaju listovi na srpskom jeziku.

Rođen je i živi u Kosovskoj Mitrovici.
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2018 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.