Žarko Korać: Kurti, trenutno, ima protiv sebe i Srbiju i Zapad

Izvor: Beta, 11.Okt.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žarko Korać: Kurti, trenutno, ima protiv sebe i Srbiju i Zapad

Samostalni poslanik Žarko Korać izjavio je da su politički stavovi Aljbina Kurtija, lidera Samoopredeljenja ekstremniiji od većine gradjanja Kosova i da je izabran, pre svega, kao protest protiv korupcije na Kosovu."On je jasan znak da je ljudima u regionu dosta kradje i pljačke. I pad prošle makedonske vlade se tako može tumačiti. Prve reakcije u Srbiji pokazuju da je vlastima u euforiji, zbog izbora Srpske liste, potpuno promaklo da će dobiti mnogo tvrdje kosovske pregovarače, na koje će Zapad još manje moći da utiče nego do sada", ocenio je Korać za "Danas".On je zaključio da "paradoksalno,Kurti trenutno ima protiv sebe i  Srbiju i Zapad". 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Brnabić: Kurti najavljuje dalje kršenje CEFTA sporazuma

Izvor: RTS, 11.Okt.2019

Izjava Aljbina Kurtija da će ukoliko postane premijer takozvane kosovske vlade uvesti reciprocitet sa Srbijom, kako ekonomski, tako i politički, je još jedna najava daljeg kršenja CEFTA sporazuma, rekla je premijerka Ana Brnabić. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.