Zaplenjeno 220 kilograma marihuane u Uroševcu

Izvor: RTS, 10.Feb.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 220 kilograma marihuane u Uroševcu

Pet osoba je uhapšeno i zaplenjeno je 220 kilograma marihuane u akciji pretresa nekoliko lokala u Uroševcu, saopšteno je iz kosovske policije i tužilaštva u tom gradu.
Osnovno tužilaštvo u Uroševcu, Odeljenje za teška krivična dela u saradnji sa jedinicom za borbu protiv korupcije, sprovelo je višemesečnu istragu. U sinoćnjoj akciji na dve lokacije, zaplenjeno je 220 kilograma opojne supstance, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za koju se sumnja da je dopremljena iz Albanije.
Specijalne snage policije su tokom intervencije zaplenile i tri automobila.
Uhapšene osobe, tri iz Albanije a dve sa Kosova, albanske nacionalnosti, prema osnovnim sumnjama, pripadaju dobro organizovanoj grupi i terete se za krivično delo "neovlašćena kupovina, posedovanje, distribucija i prodaja opojnih droga i psihotropnih supstanci".
Pretpostavlja se da je zaplenjena količina marihuane bila namenjena za distribuciju van Kosova.
Kosovska policija navodi da traga za drugim članovima grupe koji su u bekstvu.
Uhapšenima je po nalogu osnovnog tužilaštva u Uroševcu određen pritvor do 48 sati.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

VELIKA ZAPLENA NA KOSOVU Oduzeto 220 kilograma marihuane, uhapšena petorka

Izvor: Blic, 10.Feb.2019

Pet osoba je uhapšeno i zaplenjeno je 220 kilograma marihuane u akciji pretresa nekoliko lokala u Uroševcu, saopšteno je iz kosovske policije i tužilaštva u tom gradu, javio je RTS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.