Zaokret Prištine: Možda privremeno suspendujemo takse

Izvor: B92, 23.Jan.2019, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaokret Prištine: Možda privremeno suspendujemo takse

Priština -- Šef kabineta kosovskog premijera Avni Arifi pomenuo mogućnost privremene suspenzije taksa na robu iz Srbije.

On je, gostujući u emisiji "Rubikon" na KTV- u, ponovio da vlada Kosova zadržava stav koji je izneo kosovski premijer Ramuš Haradinaj, da takse ostaju, ali je dodao i da bi vlada mogla da privremeno suspenduje takse od 100 odsto za robu iz Srbje i BiH na ograničen period tokom kojeg bi Kosovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Srbija intenzivno radili na postizanju konačnog sporazuma.

"Postoji jedan ranije pomenut modalitet da, ako napravimo brzi format razgovora, onda možemo obustaviti takse. Na primer, ako je započet intenzivan format razgovora. Ova pozicija je javna i spominje se od strane premijera i predsednika Skupštine Kosova", rekao je Arifi i dodao da Prištinu ne interesuje da samo ode u Brisel i slika se, uz podsećanje da su brojni sporazumi koji nisu primenjeni, prenela je Koha ditore.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRIŠTINA UKIDA TAKSE OD 100 POSTO?! Stigla najava iz lažne države

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2019

Šef kabineta tzv. kosovskog premijera Avni Arifi pomenuo mogućnost privremene suspenzije taksi na robu iz Srbije...On je, gostujući u emisji "Rubikon" na KTV- u, ponovio da tzv. vlada Kosova zadržava stav koji je izneo tzv. kosovski premijer Ramuš Haradinaj, da takse ostaju, ali je dodao i da bi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.