Saznalo se ODAKLE VETAR DUVA! Evo kome je Tači uoči upada na sever Kosova bio U POSETI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saznalo se ODAKLE VETAR DUVA! Evo kome je Tači uoči upada na sever Kosova bio U POSETI!

Iz Ambasade nisu želeli da daju detalje te posete

Hašim Tači juče je, uoči upada Rosu na sever Kosovske mitrovice, sa svojim savetnicima Bljerimom Šaljom i Ardianom Arifajem posetio je Ambasadu Velike Britanije u Prištini.

Na pitanje novinara o sastanku u rezidenciji britanskog ambasadora, Tači je dao kratak odgovor.

- Išao sam na ručak, radi uživanja - objasnio je Tači.

.

Kako su beogradski mediji saznali, sinoć se u diplomatskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krugovina odvijala još jedna drama koja je dovela do jutrošnjeg upada ROSU na Sever Kosova i hapšenja Srba.

Naime, Nemačka i Francuska uputile su vladi tzv. države Kosovo demarš na odluku o uvođenju taksi i jasno zahtevale da ova suluda odluka bude povučena.

Kao povod za upad na sever iskorišćen je, na zahtev prištinskog tužilaštva za saslušanje lidera PSG Saše Jankovića o ubistvu Olivera Ivanovića. Janković, navodno, ima saznanja da se ubice Ivanovića kriju u severnoj Mitrovici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tači u ambasadi V. Britanije: Išao sam na ručak, uživanje

Izvor: B92, 23.Nov.2018

Priština -- Hašim Tači je juče sa svojim savetnicima Bljerimom Saljom i Ardianom Arifajem posetio Ambasadu Velike Britanije u Prištini, prenose prištinski mediji...Na pitanje novinara o sastanku u rezidenciji britanskog ambasadora, Tači je samo kratko odgovorio: "Išao sam na ručak, radi uživanja"...I...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.