ZLOČINCI HOĆE DA SE POKOLJU, NE MOGU DA SE SLOŽE: Tačijeva ideja o korekciji granica je mrtva

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLOČINCI HOĆE DA SE POKOLJU, NE MOGU DA SE SLOŽE: "Tačijeva ideja o korekciji granica je mrtva"

Haos na Kosovu i Metohiji

Tzv. kosovski premijer Ramuš Haradinaj danas je izjavio da Hašim Tači jedino izazivanjem nemira na severu Kosova može da održi svoju ideju o korekciji granica između Beograda i Prištine.

Kako prenosi Gazeta ekspres, Haradinaj je time mislio na Tačijevu posetu severnom delu Kosova pre dve sedmice, koja je izvedena uz jake mere bezbednosti i uz prisustvo specijalnih policijskih jedinica.

Reagujući na poziv Tačija da "koriguje" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje stavove u vezi s dijalogom Beograda i Prištine, Haradinaj je na pres konferenciji rekao da ideju o korekciji granica kosovski predsednik može da održi "živom" samo izazivanjem nemira na severu Kosova, ali je i poručio: "Ideja o korekciji granica je mrtva".

On je takođe kazao da se ne plaši Tačijevih pokušaja da zbaci tzv. kosovsku vladu, kako je juče zapretio, prenela je Gazeta.

- Ko želi da zbaci vladu, ne priča o tome već deluje - rekao je Haradinaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.