Vulin: Vučić je državnik kakvog dugo Srbija nije imala

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jan.2018, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Vučić je državnik kakvog dugo Srbija nije imala

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetom Kosovu i Metohiji još jednom dokazao da je državnik kakvog dugo Srbija nije imala i da je čovek ogromne lične hrabrosti.

"Njegov boravak sa Srbima na Kosovu i Metohiji je opet došao u trenucima kada je najteže, ali baš su to trenuci u kojima on pokazuje svoju državničku veštinu, ali i iskrenu ljubav prema svakom Srbinu koji živi na Kosovu i Metohiji", rekao je Vulin tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << obilaska Vojne akademije u Beogradu, a prenosi služba za informisanje Ministarstva odbrane.

On je naveo da je Vučić dokazao da Srbija ne misli da se pomeri sa Kosova i Metohije, da će brinuti o svakom čoveku koji živi na tom prostoru i da je politika koja se vodi, politika koja samo jača položaj Srbije, ali i Srba na Kosovu i Metohiji.

Vulin je naveo da je Vučić dokazao da je čovek koji ima apsolutno poverenje Srba na Kosovu i Metohiji i da politika koju vodi ima potpunu podršku svih Srba na Kosovu i Metohiji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Zadovoljan sam, obavio sam važan posao za narod

Izvor: B92, 22.Jan.2018, 00:20

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu "nije bilo lako i prijatno" ali da je zadovoljan boravkom na Kosovu i Metohiji...Kako je rekao, zadovoljan je jer je obavio "izuzetno važan posao" za ujedinjenje sprskog naroda na KiM...On napominje i da je u Mitrovicu pozvao sve svoje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.