Vulin: Pozivam Vučića da promeni odnos prema Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Pozivam Vučića da promeni odnos prema Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da Srbija treba da promeni odnos prema Crnoj Gori i Makedoniji, jer u tim zemljama nema iskrene sagovornike ni prijatelje, jer su na skupštini Interpola podržale ulazak takozvanog Kosova u tu organizaciju.

"Pozivam predsednika Vučića da promeni odnos prema Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji i da im pokaže da se prijateljstvo sa Srbijom mora zaslužiti", smatra ministar Vulin, navodi se u saopštenju.

On navodi da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Crna Gora i Severna Makedonija na skupštini Interpola podržale ulazak kosovskih narko kartela u policijsku organizaciju. Stale su na stranu Kosova svesne da time vređaju Srbiju". "Ako nisu imali hrabrosti da glasaju protiv, mogli su da se uzdrže i pokažu da im je stalo i do onog što Srbija misli i oseća", komentariše ministar odbrane, Aleksandar Vulin, odluku bivših republika SFRJ da podrže ulazak tzv. Kosova u Interpol.

"Nisu Crna Gora i Severna Makedonija glasale za Kosovo, one su glasale protiv Srbije. Njihovi glasovi nisu promenili odluku Skupštine Interpola ali treba da promene odnos Srbije prema njima. Predsednik Vučić u vladama Crne Gore i Severne Makedonije nema iskrene sagovornike a Srbija nema prijatelje", poručio je Vulin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Odsad drugačije prema Crnoj Gori i Makedoniji"

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2018

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da Srbija treba da promeni odnos prema Crnoj Gori i Makedoniji, jer u tim zemljama nema iskrene sagovornike ni prijatelje, jer su na skupštini Interpola podržale ulazak takozvanog Kosova u tu organizaciju...- Pozivam predsednika Vučića da promeni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.