Vulin: Politika SAD prema KiM nije novost, ali bahatost jeste

Izvor: RTS, 17.Okt.2018, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Politika SAD prema KiM nije novost, ali bahatost jeste

Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da politika SAD prema Kosovu i Metohiji nije novost, ali bahatost američkog ambasadora i nepoštovanje koje pokazuje prema Srbiji jeste".
Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, Vulin je reagovao na tvit ambasadora SAD u Srbiji Kajla Skota posle njegove neprimerene izjave o KiM u Vladi Srbije da je Kosovo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << suverena a ne takozvana država.

"Svestan sam da je ovo osetljiva tema, ali politika SAD u vezi s Kosovom nije novost", napisao je Skot na Tviteru odgovarajući na kritike njegove izjave.
Skotovu Izjavu da je Kosovo suverena, a ne takozvana država, kritikovali su najviši srpski zvaničnici, jer je, iako je podrška SAD kosovskoj nezavisnosti poznata, skandalozno da to kaže u zgradi Vlade Srbije.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Politika SAD nije novost, ali bahatost jeste"

Izvor: Mondo, 17.Okt.2018

"Politika SAD prema Kosovu i Metohiji nije novost, ali bahatost ambasadora SAD i nepoštovanje koje pokazuje prema Srbiji (zemlji domaćinu) jeste", izjavio je danas ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin...Foto: Mondo/Stefan Stojanović..On je tako reagovao na tvit ambasadora SAD u Srbiji Kajla Skota...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.