Vučitrn: Policija zaplenila preko 34 kilograma marihuane

Izvor: S media, 06.Mar.2012, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučitrn: Policija zaplenila preko 34 kilograma marihuane

Kosovska policija saopštila je danas da je zaplenila preko 34 kilograma marihuane i uhapsila tri osobe u Vučitrnu koje su osumnjičene za kupovinu, posedovanje i preprodaju narkotika.

U policijskom saopštenju dostavljenom Tanjugu precizra se da su pripadnici Direkcije za suzbijanje droge zaustavili sinoć jedno putničko vozilo na putu između Vučitrna i Kosovske Mitrovice i prilikom pretresa pronašli oko četiri kilograma sumnjive supstance.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Ristić:Kosovska policija želi da ugasi sve srpsko na KiM

Dačić: Hapšenje provokacija, moguće recipročne mere

Kosovska policija pretukla Srbina

Operacija je nastavljena na još jednoj lokaciju u jednom od sela u opštini Vučitrn i tom prilikom je zaplenjeno još oko 30 kilograma opojne supstance za koju se sumnja da je marihuana.

Zbog sumnje da su počinili krivično delo kupovine, posedovanja i prodaje narkotika policija je uhapsila Iljira A. (28), Fatmira H. (32) i Ganimetu H. (28) i njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Pored ovog slučaja, Direkcija za ispitivanje trgovine drogom tokom ove nedelje inicirala je 13 novih slučajeva u kojima je identifikovala 24 osumnjičene osobe i zaplenila preko 11 kilograma marihuane, dodaje se u policijskom saopštenju.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.