Vučićeva poseta Kosovu organizovana u propagandne svrhe

Izvor: B92, 20.Jan.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vučićeva poseta Kosovu organizovana u propagandne svrhe"

Beograd -- Pokret "Dosta je bilo" ocenio je da je boravak predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Kosovu i Metohiji organizovan u propagandne svrhe.

Taj pokret je naveo i da građani Srbije, a naročito na Kosovu i Metohiji, umesto toga očekuju hitno privođenje pravdi nalogodavaca i ubica najjačeg opozicionog političara na Kosovu Olivera Ivanovića.

Osim toga, oni su u saopštenju nedavno ubistvo Ivanovića u severnom delu Kosovke Mitrovice nazvali "političkim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ubistvom".

"Dosta je Vučićevih praznih reči, propagandnog i putujućeg cirkusa. Građani očekuju dela. Ko je ubio Ivanovića i zašto", naveo je Pokret "Dosta je bilo" u saopštenju.

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je u Banjskoj na Kosovu da će Beograd i Priština razmenjivati informacije o ubistvu Olivera Ivanovića.

"Mi ćemo razmenjivati informacije. Ali ćemo da sačekamo ne priče za novine, već konačne rezultate istrage, ako se to ne desi onda će nam mnoge stvatri biti jasnije", rekao je Vučić u manastiru Banjska.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DJB: Boravak Vučića na Kosovu organizovan u propagande svrhe

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jan.2018

Pokret "Dosta je bilo" ocenio je da je današnji boravak predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Kosovu i Metohiji organizovan u propagandne svrhe...Taj pokret je naveo i da građani Srbije, a naročito na Kosovu i Metohiji, umesto toga očekuju hitno privođenje pravdi nalogodavaca i ubica najjačeg...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.