Vučićeva kolosalna laž: Pet godina Zajednice srpskih opština (FOTO)

Izvor: KMnovine.com, 19.Okt.2020, 14:08

Vučićeva kolosalna laž: Pet godina ''Zajednice srpskih opština'' (FOTO)

Iako je takozvana "Zajednica srpskih opština" institucija koja je zamišljena unutar sistema šiptarskih separatista i van svakog okvira Republike Srbije, vlast na njoj sve više insistira.


   
I Vučić je iznenađen svojim "dostignućem": Ilustracija: KM novine
   


"ZSO" je vrhunac neustavnog Briselskog dijaloga i kruna izdaje Kosova i Metohije. Međutim, kontrolisani mediji u Srbiji i uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << na srpskom jeziku, neće izveštavati na taj način već i dalje nastavljaju da obmanjuju srpsku javnost kako bi izdaja Kosova i Metohije prošla nezapaženo ali i bez otpora.


Srbe koji žive u južnoj srpskoj pokrajini "ZSO" gura u okvir lažne monstrum - tvorevine zvane "republika Kosovo" nakon čega će taj deo srpskog naroda sa sistemom Republike Srbije, svoje države, moći da održava veze na isti način kao i svi drugi Srbi bilo gde u inostranstvu - posredno.
Ipak, da bi zamaskirali izdaju, ne i poraz jer oni nisu poraženi već su dobrovoljno i uporno radili na izdaji Kosova i Metohije, predstaviti kao uspeh po nacionalne interese. I to ne kao običan "uspeh" već kao "najveći uspeh" i nešto što će "institucionalizovati" život Srba na KiM iako je ona sušta surotnost od toga kao što je bila čuvena "pobeda" Marka Đurića od 5 : 0.

To je u nekoliko navrata čio i sam predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. I to čak predstavljajući je kao gotovu stvar. Srećom, ako ne narod ono internet pamti pa je zapamtio i Vučićevu najavu o uspostavljanju "Zajednice srpskih opština" po kojoj bi trebalo da im već punih 5 godina nešto što nikada nije uspostavljeno. Za svaki slučaj, mi smo skenirali i prenosimo tu Tviter objavu:




Takođe prilažemo i original koji, ukoliko bude izbrisan, ipak će ostati upamćen i to, kako mnogi u komentarima i privatnom razgovoru navode - kao jedna od najvećih u nizu kolosalnih Vučićevih laži.

Mislim da naš narod na KiM ima razlog za zadovoljstvo, postigli smo dobre sporazume. Večeras se uspostavlja Zajednica srpskih opština.
— Aleksandar Vučić (@avucic) August 25, 2015
 
Pratite nas i na Facebook, Twiter ili Instagram




PROČITAJTE JOŠ: Sarađujući s Haradinajem Aleksandar Vučić izdaje Kosovo, trudeći se da to učini na najbrži mogući način 19. aprila 2013. srpska vlast na čelu s Ivicom Dačićem (koji je tada bio premijer) i Aleksandrom Vučićem (koji je od 2012. prvi potpredsednik vlade, od 2014. premijer i od 2017. predsednik RS) zaključila je sa vlastima kvazidržave „Republika Kosovo" tzv. Prvi Briselski sporazum.

PROČITAJTE JOŠ:  Zajednica srpskih opština - poslednji ekser ukucan u kovčeg države Srbije na KiM Mediji prenose da će u Briselu razgovarati danas o "Zajednici srpskih opština" predstavnici Beograda i predstavnici šiptarskih separatista sa Kosova i Metohije. Nakon katastrofalnog debakla i nečuvenog diplomatskog poraza koji je svojim potpisom potvrdio Aleksandar Vučić početkom meseca u Vašingtonu, pristupa se konačnom i sramtonosnom pucnju u srce izmrcvarene Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: Zoran Čvorović: ZSO ne može da bude oblik srpske teritorijalne autonomije Pošto u pogledu nadležnosti ZSO ovaj sporazum između Beograda i Prištine predstavlja kopiju tzv. kosovskog Zakona o lokalnoj samoupravi, onda je i angažman da se ZSO uredi neposredno na Briselskom sporazumu, a ne na tzv. kosovskim zakonima - potpuno deplasiran, kaže prof.


KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.