Vučićev intervju GLAVNA TEMA u regionu, ali i u RUSIJI: Reči srpskog predsednika SNAŽNO ODJEKNULE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučićev intervju GLAVNA TEMA u regionu, ali i u RUSIJI: Reči srpskog predsednika SNAŽNO ODJEKNULE! (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na televiziji gde je govorio o najavljenoj doživotnoj robiji, poseti Putina, ekonomiji, kosovskom pitanju, odnosu sa Bosnom i Hrvatskom, ali i o privatnom životu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i veliki intervju koji je sinoć dao za TV Pink glavna su vest u regionu i jedna od najvažnijih u Rusiji.

Vučić je u intervjuu najotvorenije govorio o brojnim aktuelnim temama, a mediji u regionu su, naravno, najviše pažnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posvetili onim delvima koji se odnose na njih.

Tako su mediji u BiH preneli Vučićevu poruku da Bošnjaci imaju prijatelje u Beogradu i Srbiji.

S druge strane, mediji u Hrvatskoj su izdvojili različite poruke. Dok su jedni dovoljno hrabri da pohvale Srbiju i izdvoje podatak da će naša zemlja posle posete Vladimira Putina sklopiti ugovor sa velikom ruskom kompanijom i modernizovati železnicu, drugi su, očekivano, u prvi plan stavili Vučićevu izjavu da "ako se Hrvati ne opamete moglo bi da bude problema u budućnosti".

Ruski mediji su, prirodno, apostrofirali delove intervjua u kojima je Aleksandar Vučić govorio o Putinu, a posebno su izdvojili deo u kojem je naš predsednik pričao o njihovom privatnom susretu u kući ruskog lidera, kada je Putin dočekao gosta svirajući klavir, a Vučić mu je poklonio ikonu. Više o tome pročitajte OVDE.

Celokupan intervju možete pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.