Vučića u Kosovskoj Mitrovici dočekale prazne ulice (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 21.Jan.2018, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučića u Kosovskoj Mitrovici dočekale prazne ulice (VIDEO)

Znajući da će mediji preuveličati broj Srba sa severa KiM koji je dočekao Aleksandra Vučića u Kosovskoj Mitrovici, ekipa KM novina je izašla na teren da zabeleži atmosferu koja vlada u gradu.


   
Na mestu gde će Vučić za nekoliko minuta položiti venac, osim policije i novinara nema nikog drugog    






Osim velikog broja policajaca, ništa drugo nije naglašavalo da se nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << značajno dešava u gradu, a ipak je stigao predsednik Srbije. Doduše, zahvaljujući dozvoli i odobrenju šiptarskih separatista koji su mu na lični zahtev i odobrili dolazak na deo teritorije koja Ustavom i svim drugim činjenicama, pripada Republici Srbiji.

Da napomenemo da je broj policajaca koji je obezbeđivao Vučića tokom boravka u gradu, najveći do sada viđen. Svakome ko želi makar malo da razmisli, biće jasno koliko se Vučić plaši Srba u Kosovskoj Mitrovici, a zbog čega - piše u Briselskom sporazumu.

Osim policajaca na ulici se našao i veliki broj novinara. Svi oni zajedno činili su masu mnogo veću od "naroda" koji je dočekao predsednika. Pred Tehničkim fakultetom u Kos. Mitrovici, Vučić je prošao pored veće grupe ljudi. Međutim, nije se čuo ni jedan pozdrav, ni jedna reč dobrodošlice. Ljudi su ga ćutke posmatrali dok je prolazio te je nastala jako napeta atmosfera, a posebno što se osećalo da je nepoželjan. Naime, svi okupljeni bili su radnici firmi kojima je naređeno da se pojave tu u to vreme. Ništa nije mogao da bude izgovor, ni opravdani, razume se. Slave, planovi, pa čak i bolest morali su da budu odloženi kako bi se okupio što veći broj onih koji će ga dočekati.

Medijska mašinerija koja je pratila Aleksandra Vučića tokom boravka na KiM, mogla je da lažira broj okupljenih u izveštajima ali nije mogla da ugreje srca Srba sa severa KiM koji znaju da ih je Vučić Briselskim sporazumom izdao kao niko nikada u istoriji Srbije od kada se ona beleži.
  POGLEDAJTE VIDEO:  📽




Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2018 ::    Hvala na interesovanju
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.