Vučić: Srbija ne može da prizna nezavisnost Kosova bez kompromisnog rešenja

Izvor: Danas, 06.Sep.2019, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbija ne može da prizna nezavisnost Kosova bez kompromisnog rešenja

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija ne može da prizna nezavisnost Kosova ako ne dodje do kompromisnog rešenja i dodao da pozicija zvaničnog Beograda po tom pitanju nije nimalo laka. Članak Vučić: Srbija ne može da prizna nezavisnost Kosova bez kompromisnog rešenja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa američkim senatorima: Za nas je ključno pitanje KOSOVA

Izvor: Blic, 06.Sep.2019

Za nas je od ključnog značaja pitanje Kosova i Metohije, a razgovarali smo i o bilateralnim odnosima, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa američkim senatorima Ronom Džonsonom i Krisom Marfijem.

Nastavak na Blic...

Haradinaj Vučiću: Kosovo je spremno za pomirenje nakon priznanja

Izvor: Danas, 06.Sep.2019

Kosovski premijer u ostavci Ramuš Haradinaj reagovao je na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučiča da Srbija „ne može priznati Kosovo bez kompromisa“, koju je izrekao tokom zajedničke konferencije za novinare sa dvojicom američkih senatora, Krisom Marfijem i Ronom Džonsonom, prenosi Gazeta...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.