Vučić: Sve nam je super, samo nam je Kosovo problem

Izvor: Danas, 21.Jun.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Sve nam je super, samo nam je Kosovo problem

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je izvanredna vest što je Srbija skinuta sa liste zemalja sa "sistemskim manjkavostima" u borbi protiv terorizma i pranja novca Međudržavnog tela za borbu protiv pranja novca (FATF). Članak Vučić: Sve nam je super, samo nam je Kosovo problem se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ O SKIDANJU SRBIJE SA LISTE FATF "Izvanredna vest, ekonomija ubrzano napreduje"

Izvor: Blic, 21.Jun.2019

Skidanje Srbije sa sive liste Međunarodne organizacije za borbu protiv pranja novca (FATF) je izvanredna vest, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić i navodi da srpska ekonomija ubrzano napreduje i da će rast ove godine biti 3,7 ili 3,8 odsto što znači da će biti povećanja i plata u javnom...

Nastavak na Blic...

Vučić: I Srbija i Crna Gora bi trebalo da spuste tenzije

Izvor: Danas, 22.Jun.2019, 12:12

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi i Srbija i Crna Gora trebalo da pokušaju da spuste tenzije. Članak Vučić: I Srbija i Crna Gora bi trebalo da spuste tenzije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.