Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Feb.2019, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević: Država i kompanije otvoriće rafove za srpske proizvode sa Kosova

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da će država i veliki broj kompanija ponuditi mogućnost i otvoriti rafove za srpske proizvode sa Kosova.

"Sve treba sagledati u kontekstu necivilizacijskih taksi koje je uvela Priština na proizvode iz centralne Srbije, a na ovaj način mi pokušavamo da otvorimo vrata cele Srbije za proizvode sa Kosova", rekao je Vučević za Radio-televiziju Srbije.

On je kazao da bez ekonomskog osnaživanja nema ni opstanka >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << srpskog naroda na Kosovu.

"Nadam se da će se pridružiti i drugi gradovi u ovoj akciji", naveo je Vučević i dodao da Srbi imaju brojne administrativne prepreke da plasiraju proizvode, a da bez ekonomije za njih nema života na Kosovu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vučević: Država i kompanije otvoriće rafove za srpske proizvode sa Kosova

Izvor: Danas, 20.Feb.2019

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da će država i veliki broj kompanija ponuditi mogućnost i otvoriti rafove za srpske proizvode sa Kosova. Članak Vučević: Država i kompanije otvoriće rafove za srpske proizvode sa Kosova se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.