Vraćen nalog na Instagramu kampanji #NoKosovoUNESCO

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2015, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraćen nalog na Instagramu kampanji #NoKosovoUNESCO

Studentska kancelarija u Kosovskoj Mitrovici, koja je osnovana povodom kampanje #NoKosovoUNESCO, saopštila je danas joj je vraćen nalog na Instagramu koji je ugasio administrator te stranice i da nastavlju rad bez prekida do glasanja na Generalnoj konferenciji.

"Nakon zvaničnog pisma koje smo uputili Instagramu da nam pojasne zbog čega su ugasili naš nalog, jutros smo dobili zvanično izvinjenje i obaveštenje administracije ove kompanije da nam je nalog ponovo vraćen", piše >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u saopštenju.

Iz Kancelarije upućuju na link ttps://instagram.com/nokosovoinunesco/ i napominju da im je veoma drago zbog toga i da se nadaju da će ta diplomatska pobeda, izjvojevana na mala vrata, uvesti u onu još veću i bitniju koja će se odvijati na Generalnoj konferenciji Uneska u ponedeljak, a kojom će biti zaustavljen prijem samoproglašenog Kosova u tu organizaciju.

"Ostalo nam je još dva dana da damo sve od sebe u ovoj kampanji, a sada, kad nam je vraćen Instagram nalog, postavićemo i druge slike koje posedujemo", poručuju iz Kancelarije.

Studenti pozivaju tviteraše i ostale da pomognu i da se još jače priključe kampanji #NoKosovoUNESCO.

"Do glasanja na Generalnoj konferenciji naša kancelarija će raditi i voditi ovu kampanju bez prekida", poručili su.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vraćen nalog na Instagramu #NoKosovoUNESCO

Izvor: Mondo, 07.Nov.2015

Na Instagramu je danas vraćen nalog povodom kampanje #NoKosovoUNESCO koji je ugasio administrator te stranice, saopštila je Studentska kancelarija z Kosovskoj Mitrovici...Soldiers of the Bundeswehr (German army) stand inside a burnt out Serbian Orthodox church in Prizren and look at the desecrated...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.