Vojska Albanija na vežbama u okolini Kosovske Mitrovice u trci za prevlast (FOTO)

Izvor: KMnovine.com, 28.Sep.2018, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojska Albanija na vežbama u okolini Kosovske Mitrovice ''u trci za prevlast'' (FOTO)

Grupa vojnika oružanih snaga Albanije nalazi se u ovom trenutku na territoiji Kosova i Metohije na zajedničkim vojnim vežbama sa jedinicama za brza dejstva iz sastava "Bezbednosnih snaga Kosova" javljaju šiptarski mediji.


   
Foto (Ilustracija) komandosi vojske Albanije    

Radi se o elitnoj jedinici albanskih oružanih snaga, Plavim beretkama, koje su stacionirane u reonu Kosovske Mitrovice, improvizujući reakciju >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << u hitnim slučajevima u ovoj oblasti, prenosi Albeu.kom.⇗



   
Foto: Albeu.kom    

Ove vežbe su privukle veliku pažnju albanskih medija sa KiM koji se otvoreno pitaju "šta se to dešava u srpskoj zoni? Takođe, bez ustručavanja, ističu da događaj zavređuje pažnju naročito u svetlu razvoja poslednjih događaja gde je takozvani "predsednik" kosovskih Albanaca Hašim Tači, "preuzeo ličnu inicijativuo promeni granica sa Srbijom" piše ovaj šiptarski portal.


   
Foto: Albeu.kom    





KM Novinama je potrebna vaša podrška - KLIK

Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2018 ::    Hvala na interesovanju



Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.