Vlast na severu Kosovu biće i srpska i po Ahtisariju

Izvor: Danas, 04.Mar.2012, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlast na severu Kosovu biće i srpska i po Ahtisariju

Na severu Kosova nema drugih institucija od onih koje trenutno tamo postoje. Školski i zdravstveni sistem se ne mogu tek tako raspustiti, jer bi bilo kontraproduktivno ukoliko dođe do vakuuma.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Sever ne sme biti raj za kriminal"

Izvor: B92, 05.Mar.2012, 02:10

Beograd -- Na severu Kosova nema drugih institucija od onih koje trenutno tamo postoje i školski i zdravstveni sistem se ne mogu tek tako raspustiti, izjavio Jelko Kacin...Jer, kako kaže izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, bilo bi kontraproduktivno ukoliko dođe do vakuuma...Kacin je rekao da...

Nastavak na B92...

Kacin: Školski i zdravstveni sistem se ne mogu tek tako raspustiti

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Mar.2012

BEOGRAD - Izvjestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin izjavio je da na sjeveru Kosova nema drugih institucija od onih koje trenutno tamo postoje i da se školski i zdravstveni sistem ne mogu tek tako raspustiti, jer bi bilo kontraproduktivno ukoliko dođe do vakuuma.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.