Više od 120 pripadnika ID vratilo se na Kosovo

Izvor: RTS, 30.Nov.2015, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 120 pripadnika ID vratilo se na Kosovo

Portparol kosovske policije Baki Keljani izjavio je da se na Kosovu trenutno nalazi oko 120 osoba, povratnika iz takozvane Islamske države.
Reč je o osobama koje su od 2011. godine učestvovale u borbama u Siriji i Iraku na strani ID, prenosi prištinski list Zeri.

Izvori lista kažu da institucije, uključujući kosovsku policiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kosovsku obaveštajnu agenciju i druge relevantne mehanizme, detaljno prate aktivnosti osoba sa Kosova, koje su u različitim periodima bili u Siriji i Iraku, a koje su se vratile na Kosovo.
Na Kosovu su mere bezbednosti podignute na viši nivo posle nedavnih terorističkih napada u Parizu, gde je ubijeno 130 ljudi.
Pre napada u Francuskoj makedonski predsednik Đorđe Ivanov saopštio je da se u Makedoniju vratilo 70 pripadnika ID.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Kosovo se vratilo 120 boraca Islamske države

Izvor: Radio 021, 30.Nov.2015

Portparol kosovske policije Baki Keljani izjavio je da se na Kosovu trenutno nalazi oko 120 osoba, povratnika iz takozvane Islamske države...Radi se o osobama koje su od 2011. godine učestvovale u borbama u Siriji i Iraku na strani ID, prenosi prištinski list Zeri...Izvori lista kažu da institucije,...

Nastavak na Radio 021...

Više od 120 pripadnika Islamske država se vratilo na Kosovo

Izvor: Blic, 30.Nov.2015

Na Kosovu se trenutno nalazi oko 120 osoba, povratnika iz takozvane Islamske države, izjavio je portparol kosovske policije Baki Keljani, objavili su danas prištinski mediji...Radi se o osobama koje su od 2011. godine učestvovale u borbama u Siriji i Iraku na strani ID, naveo je prištinski list Zeri,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.