Vesić: U planu izgradnja zgrade „Beograđanka 3“ u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Danas, 14.Jan.2021, 13:39

Vesić: U planu izgradnja zgrade „Beograđanka 3“ u Kosovskoj Mitrovici

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji danas nije mogao da prisustvuje dodeli ključeva za stanove ugroženim srpskim porodicama iz Кosovske Mitrovice zbog zabrane ulaska, izjavio je da će se nastaviti ulaganje u srpske sredine na Кosovu i najavio da je u planu izgradnja još jedne zgrade - "Beograđanke 3".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo useljavanje u stanove u zgradi "Beograđanke 2" u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2021

Direktor JKP "Čistoća" Marko Popadić danas je, zajedno sa predstavnicima opštine Kosovska Mitrovice i Srpske liste, uručio 20 ključeva od stanova korisnicima Samačkog bloka u zgradi "Beograđanka 2", čiju je izgradnju finansirao grad Beograd...Popadić je rekao da uručenju ključeva nije mogao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.