Veselji: Sve vlade mogu da odu, ali ne i Bondstil

Izvor: Večernje novosti, 04.Mar.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselji: Sve vlade mogu da odu, ali ne i Bondstil

Predsednik parlamenta tzv. Kosova Kadri Veselji, izjavio je u ponedeljak u Mitrovici da svaka vlada, koja ugrožava odnose Prištine sa SAD, može da padne PRIŠTINA - Predsednik parlamenta tzv. Kosova Kadri Veselji, izjavio je u ponedeljak u Mitrovici da svaka vlada, koja ugrožava odnose Prištine sa SAD, može da padne.Veselji je rekao da se povukao iz debate o odnosima tzv. Kosova sa Sjedinjenim Državama, jer ga je, kako kaže, sramota kako se prema tom pitanju odnose kosovski >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << građani."Sve vlade mogu da odu, ali ne i Bondstil. Nijedna vlada ne može da rizikuje odnose sa SAD. Primetili ste da sam se povukao iz te debate jer se stidim kako se naši građani odnose prema tom pitanju. To ne treba tako da se radi, jer mi imamo obaveze, ustav i zakon. Građani Kosova i institucije štite suverenitet i teritorijalni integritet naše zemlje “, rekao je Veseli, nakon otvaranja Centra za inovacije i preduzetništvo u Mitrovici, preneo je Zeri.PROČITAJTE JOŠ - OGLASIO SE KOMANDANT BONDSTILA: Da li se američka vojska povlači sa Kosova? Veselji je rekao i da će Beograd dobiti odgovor kakav zaslužuje, a da prištinski političari imaju zadatak da štite Kosovo.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tači optužio Haradinaja da je odgovoran za odnose sa SAD

Izvor: RTS, 04.Mar.2019

Predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, optužio je premijera Ramuša Haradinaja da je odgovoran za narušavanje odnosa sa Sjedinjenim Američkim Državama, kao i da su tome najviše doprinele nametnute za sto odsto uvećane takse na proizvode iz Srbije. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.