Veselji: Ako odlučimo da ne dodje, Vučić neće ući na Kosovo

Izvor: Beta, 06.Sep.2018, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselji: Ako odlučimo da ne dodje, Vučić neće ući na Kosovo

Predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji izjavio je da je moguće da ne bude dozvoljeno da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne udje na Kosovo."Ako odlučimo da ne dodje, Vučić neće ući na Kosovo", kazao je Veselji, a prenosi portal KoSSev pozivajući se na Kohu.Veselji je rekao da ne zna da li će Vučić doći na Kosovo, da su dali dozvolu, ali da "sa destruktivnošću stabilnosti na Kosovu" to može biti dovedeno u pitanje.On je kazao da nije poznato da li će Vučić ići na Gazivdosko jezero i da nema razloga da ide tamo."Ne želim da ovo bude da sam više patriota, ili manje patriota, želim da napravim konsenzus, kao što sam učinio u vreme kada smo bili protiv agresora... Ono o čemu razmišljamo je stanje naših sugradjana, to je ono što radimo sa pozicijom naše nezavisne i suverene države, liberalizacijom viznog režima, sa našim medjunarodnim partnerima. U suprotnom ne bi bilo ovakve situacije, noga ne može da našteti Kosovu. Hajde da probamo bez dozvole, znamo i za druge", kazao je Veselji.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučiću odobrena poseta Kosovu

Izvor: Blic, 06.Sep.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je dozvolu Ministarstva unutrašnjih poslova samoproglašenog Kosova da tokom predstojećeg vikenda poseti južnu srpsku pokrajinu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.