Večeras održan novi protest u Gračanici zbog uhapšenih mladića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2021, 22:00

Večeras održan novi protest u Gračanici zbog uhapšenih mladića

Roditelji i prijatelji mladića koji su pritvoreni zbog tuče u Lapljem Selu večeras su se ponovo okupili ispred policijske stanice u Gračanici sa zahtevom da se uhapšeni brane sa slobode.

Okupljeni su uzvikivali imena pritvorenih mladića i tražili njihovo oslobađanje. Roditelji nisu želeli da daju izjave prisutnim novinarskim ekipama, navodi Kosovo onlajn.

Nakon pola sata okupljeni su se razišli, a skup je protekao bez incidenata.

Među pritvorenima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zbog tuče u Lapljem Selu kod Gračanice 22. februara su po četiri mladića iz obe grupe koje su učestvovale u tuči.

Osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo “učestvovanje u tuči”, za koje je zaprećena novčana kazna ili zatvor od jedne do tri godine, rekao je Tanjugu branilac prvoosumnjičenog za tuču advokat Predrag Miljković.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.