Izvor: RTS, 05.Maj.2021, 13:15

Vaskršnji paketići deci i pomoć preostalim srpskim porodicama Kosovskog Pomoravlja

Više od dve hiljade uskršnjih paketića podeljeno je srpskoj deci Kosovskog Pomoravlja, u akciji pokrenutoj u Sremskoj Mitrovici I Inđiji.
Koordinator akcije iz Udruženja "Kraljevina Srbija" Dragan Božić iz Sremske Mitrovice, rekao je RTS-u da su u vaskršnjoj akciji učestvovali i Fondacija Princeze Katarine, "Lajflajna" iz Čikaga, kao i gradovi Sremska Mitrovica i Inđija.

Božić je naveo da su paketići juče podeljeni deci u 20 sela, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a deo akcije pomoći srpskom stanovništvu bila je i donacija stoke.
Pored vaskršnjih paketića deci, uručena je pomoć u beloj tehnici, pokućstvu, garderobi i hrani za više od 30 srpskih višečlanih porodica. Poseban deo akcije bilo je uručenje novčane pomoći.
Udruženje Kraljevina Srbija se zahvaljuje svima koji su podržali akciju i najavljuje novu kojom će biti uključena i opština Gračanica.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.