(VIDEO) SRBI U MITROVICI NA TRGU PRATILI GOVOR VUČIĆA: Poruka predsednika ohrabrila svako SRPSKO SRCE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2018, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SRBI U MITROVICI NA TRGU PRATILI GOVOR VUČIĆA: Poruka predsednika ohrabrila svako SRPSKO SRCE!

Srbi se kupili u centru severne Kosovske Mitrovice i uživo prate obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Danas je posle mnogo godina pretnji zvanično formirana tzv vojska Kosova. Albanci su pokazali da imi nije stalo do prava do pravde nego samo do sile i do napada na Srbiju. Srbija je uložila stravične napore da sačuva stabilnost i mir u čitavom regionu što nije bilo nimialo lako. Večeras se građanim o novonastaloj situaciji obratio predsednik Aleksandar Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i tim povodom poručio:

- Nadam se da će u međunarodnoj zajednici biti dovoljno pametnih ljudi koji će uvideti kakve su katastrofalne greške napravili u poslednjih nekoliko dana. Sad smo videli ko su nam prijatelji, a ko ne. Srbija želi da bude deo sveta, ali će u tom svetu morati da je poštuju, to je jedino što mi tražimo, rekao je predsednik i ne misli da je to mnogo.

A SADA - ŠAH MAT: Hoće li NATO ponovo bombardovati Srbe?

A da to mora biti tako, potkrepljuje činjenicom, da je Srbija svojim ogromnim poštovanjem i angažovanjem to i zaslužila, dodaje on.

-Oni koji su aminovali sve sramne poruke iz Prištine, moraju da znaju da su nas doveli do ivice, mi više nemamo kud, nemamo o čemu ni za šta da brinemo, a nazad više ne možemo. Na kraju govora poručio je svima:

-Čuvaćemo i štiti svoj narod, borićemo se za sopstveni mir, ali nemojte da mislite da ćemo zajedno sa vama da sladostrasno uživamo u sopstvenom uništenju. Mi Srbi smo brojčano mali narod, ali veliki po svom duhu.

Oštra reakcija Moskve: Pod hitno rasformirati sve kosovsko-albanske oružane formacije
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.