Izvor: Radio 021, 28.Nov.2019, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Naoružani napadači opljačkali, pa zapalili vozilo za prevoz novca kod Leposavića, ima povređenih

Vozilo firme za prevoz novca "Henderson" opljačkano je nedaleko od Leposavića, javio je reporter portala Kosovo online sa lica mesta.

Kako navodi ovaj sajt, još uvek se ne zna o kojoj količini novca je reč, a tri zaposlena u toj firmi povređena su prilikom napada i trenutno se nalaze u Kliničkom centru u Severnoj Mitrovici.

Prilikom napada je došlo do pucnjave između pljačkaša i obezbeđenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << firme "Henderson", a u potpunosti su izgorela i tri vozila, kombi i dva putnička vozila koja su pljačkašima poslužila da prepreče magistralni put.

Sumnja se, rečeno je na licu mesta, da su napadači pobegli s dva bela kombi vozila u pravcu Kopaonika.

Saobraćaj u mestu Dren, gde se desila pljačka, u blokadi je i stvorile su se duge kolone vzoila.

Inače, vozila "Henderson" firme u još dva navrata bila su meta napada pljačkaša u tom delu severa Kosova.



Autor: Kosovo online

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.