VANREDNO U ZADRUZI! Sledi VELIKA PROMENA u rijalitiju! Ukućani NE SLUTE šta im se sprema!

Izvor: Press, 17.Jan.2018, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VANREDNO U ZADRUZI! Sledi VELIKA PROMENA u rijalitiju! Ukućani NE SLUTE šta im se sprema!

Kako smo navikli već četiri meseca koliko "Zadruga" traje, svake srede imamo priliku da gledamo žurke koje produkcija priređuje takmičarima, ali i gledaocima kraj malih ekrana
Većina zadrugara se izuzetno raduje ovom danu, pre svega što se tada maksimalno opuste uz koju čašicu omiljenog pića i dobru muziku. Ipak, našu zemlju je juče potresla vest o ubistvu Olivera Ivanovića, lidera GI "Srbija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << demokratija, pravda" koji je upucan juče ujutru u Kosovskoj Mitrovici, ispred prostorija svoje stranke. 
Sve televizije sa nacionalnom frekvencijom juče uveče imale su posebnu programsku šemu, uključujući i televiziju "Pink" koja nije emitovala zabavnu emisiju "Amidži šou". Upravo zato, fanovi rijalitija se danas pitaju da li će večeras u "Zadruzi" biti žurke, a kako je navedeno na programu ružičaste televizije za 22 časa pripremljena je specijalna emisija o tragično nastradalom Ivanoviću. 
Večeras će na TV Pink nakon specijalne emisije posvećene atentatu na Olivera Ivanovića biti pitanja gledalaca.
Zadrugari ćr biti na mukama, a biće svakako iznenađeni pošto su navikli da su sredom maksimalno opušteni, ali večeras će se pošteno preznojiti.



Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.