Uhvatio ga za grlo i raspalio nogom: Kandidati za poslanike se potukli posle učešća u emisiji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvatio ga za grlo i raspalio nogom: Kandidati za poslanike se potukli posle učešća u emisiji (VIDEO)

Kandidati za poslanike dve najuticajnije opozicione partije u Prištini, "Demokratskog saveza Kosova" i "Pokreta Samoopredeljenje", Dardan Molikaj i Haki Abazi, obračunali su se i fizički, nakon izlaska iz studija televizije T7 i učešća u emisiji Presing

Kako prenosi prištinska Gazeta Expres, tokom sinoćnjeg razgovora u studiju atmosfera je bila napeta, a sagovornici nervozni, što je rezultiralo njihovim fizičkim obračunom odmah nakon učešća u emisiji.

Reč >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je o kandidatima dve stranke, čiji su lideri Isa Mustafa i Aljbin Kurti, koje su do poslednjeg dana pregovarale o mogućoj predizbornoj koaliciji na predstojeći prevremenim izborima na tzv. Kosovu. Dogovor nije postignut zbog neslaganja o kandidatu za premijera.

Abazi je, navodi portal, situaciju van studija kablovske t7 televizije opisao kao napetu i neugodnu u kojoj ga je Molikaj hvatao za grlo i zadao mu udarac nogom. Molikaj, međutim, tvrdi da se ništa nije dogodilo, osim, kako je rekao, malo napetije rasprave, kao nastavak debate u studiju.

Oglasio se tim povodom Pokret Samoopredeljenje saopštenjem u kojem stoji da "mafijaške bande, koje su zauzele državu strahuju od nadolazećih promena koje će uspostaviti Samoopredeljenje".

Očekuju, kažu, da policija ispita slučaj i preduzme mere, a CiK su pozvali da zabrani kandidaturu osobama sklonim nasilju sa pojedinih lista.

Policija je sinoć ispitala osumnjičene, nakon što je dobila informaciju o incidentu. U policijskom saopštenju stoji da su preduzete sve potrebne pravne mere s ciljem razjašnjavanja slučaja. Novinar Presinga je izjavio da se sve dogodilo van studija, da ništa konkretno nije video, ali da mu je Abazi rekao da ga je Molikaj fizički napao.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.