Izvor: S media, 21.Apr.2012, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen načelnik Kosovskog okruga Goran Arsić!

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Bajram Redžepi izjavio je večeras Tanjugu da je kosovska policija privela načelnika Kosovskog okruga Gorana Arsića i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Redžepi je Tanjugu rekao da su Arsić i još jedna osoba, čiji identitet nije naveo, privedeni danas po prijavi nekih osoba koji su rekli da ih je načelnik Kosovskog okruga ucenjivao da izađu na parlamentarne izbore u Srbiji 6. maja.

U Prištini uhapšeno 6 >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << devojaka iz Srbije

Šutanovac: Kfor jedini faktor stabilnosti na KiM (VIDEO)

Nemačka šalje dodatne snage na Kosovo

Kosovski javni tužilac je odredio pritvor Arsiću jer je on nekim licima pretio da će ih srpska policija uhapsiti čim pređu u Srbiju ako ne izađu na predstojeće izbore, ispričao je Redžepi.

Ranije danas, jedanaest osoba je uhapšeno u akciji kosovske policije u Prištini. Među uhapšenima 6 državljanki Srbije. Opširnije OVDE.

(Tanjug)

FOTO:Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.