Udruženje o grafitima na srpskim svetinjama na KiM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2021, 17:54

Udruženje o grafitima na srpskim svetinjama na KiM

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji saopštilo je danas da kidnaperi, silovatelji, teroristi i zločinci UČK preko grafita na srpskim svetinjama šalju poruke koje ne pokazuju da su usmerene Srbima, već dokazuju da srpsko i Srbi nizu zatrti na KiM, uprkos njihovoj monstruoznoj borbi koju decenijama sprovode.

"Uprkos egzodusa srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, i 1998, 1999, 2000.... godine, naše opstajanje na Kosovu i Metohiji jače je od njihovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zločina", navelo je udruženje povodom grafita na hramu Hrista Spasa u Prištini "Isus mrzi Srbe".

Udruženje pita kakve bi reakcije nekih udruženja i medija bile da su Srbi napisali na džamiji u Prištini "Muhamed mrzi Muslimane" i navodi "neka nam oproste božanstva što moramo da ih spominjemo u ovom konteksu, ali smo zbog nevernika primorani na ovo oglašavanje".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Teroristi nisu zatrli Srbe na Kosmetu uprkos monstruoznoj borbi: Malo su se zaigrali slovima jer "Isus ne mrzi Srbe već "Isis mrzi Srbe"

Izvor: Blic, 13.Jun.2021

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji ocenilo je da su teroristi OVK grafitom na Hramu Hrista Spasa u Prištini "Isus mrzi Srbe" dokazali da srpski narod nisu zatrli na Kosovu i Metohiji uprkos višedecenijskoj monstruoznoj borbi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.