UVREDA ZA SVE SRBE! Lažna država Kosovo na sledećem takmičenju za pesmu EVROVIZIJE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UVREDA ZA SVE SRBE! Lažna država Kosovo na sledećem takmičenju za pesmu EVROVIZIJE?

Producenti donose odluku!

Najveći evropski muzički festival svake godine se održava u zemlji koja je 12 meseci ranije odnela pobedu, a organizatori uveliko razmišljaju da prošire takmičenje, pa je moguće da jednostrano proglašena, takozvana, država Kosovo u narednim godinama debituje na "Evroviziji".

Kazahstan bi mogao da učestvuje već sledeće godine na takmičenju, ukoliko se ispune >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tehnički uslovi potrebni za priključenje "Evroviziji", a pored ove zemlje i druge teritorije su zainteresovane za učešće, poput Katalonije u Španiji.

A post shared by RTS | Eurovision Song Serbia (@eurovisionserbia_official) on May 14, 2019 at 1:34pm PDT

O učešću Kosova na festivalu polemiše se već godinama, a organizatori će do kraja juna meseca saopštiti da li će iduće godine biti na spisku učesnika, prenosi "Escxtra". Odluka je prvobitno trebalo da bude donešena u decembru prošle godine, pa je pomerena za jun.

Podsetimo, poslednjih desetak godina sve je više zemalja koje uzimaju učešće na smotri najbolje pesme Evrope, dok se pojedine države, poput Australije i Izraela, takmiče iako nisu deo starog kontinenta.

NAJS*KSI SRPKINJA otišla u teretanu - tamo je nastao SNIMAK koji muškarcima ODUZIMA DAH! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.