UNICEF Srbije negira da je Dua Lipa njihov ambasador

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2020, 22:07

UNICEF Srbije negira da je Dua Lipa njihov ambasador

Srpski UNICEF saopštio je danas povodom poruka britanske pevačice poreklom sa Kosova, Dua Lipe, koja je na društvenim mrežama objavljivala fotografije velike Albanije i predstavljala se kao ambasador UNICEF -a, da ona nije ambasador te agencije UN, kao i da ne podržava njene stavove.

Pevačica Dua Lipa (24) objavljivala je na društvenim mrežama fotografije takozvane "velike Albanije" i negodovala jer je Epl u svojoj aplikaciji ''Epl meps'' prikazao Kosovo kao sastavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << deo Srbije.

Dua Lipa se predstavljala i kao ambasador UNICEF -a, a na zvaničnom Instagram profilu srpskog UNICEF -a, ova organizacija se oglasila povodom pevačicinih objava.

"Dragi prijatelji, hvala što ste ukazali na post pevačice Due Lipe. Želimo da vas obavestimo da Dua Lipa nije UNICEF ambasador i njene izjave nisu izjave u ime UNICEF . Kao i mnogi drugi, ona je podržala naš rad za decu, na čemu smo zahvalni. Stavovi koje iznosi su njeni, a UNICEF ih ne podržava", piše u saopštenju objavljenom na Instagramu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.