Izvor: HotSport.rs, 16.Okt.2015, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA PRESUDILA: ‘Kosovo je Srbija’ je rasistička parola

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je danas Lokomotivu iz Moskve zatvaranjem dela stadiona i novčano zbog “rasističkog ponašanja” navijača tokom utakmice sa albanskim Skenderbegom u Ligi Evropa.

Navijači Lokomotive su uzvikivali anti-albanske parole i “Kosovo je Srbija”, tokom utakmice 1. oktobra u Moskvi, u kojoj je ruski tim pobedio sa 2:0.
UEFA je zbog toga kaznila Lokomotivu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zatvaranjem južne tribine, na kojoj su smešteni najvatreniji navijači tog kluba, za predstojeću utakmicu protiv Bešiktaša, 22. oktobra.
Takođe, Lokomotiva će morati da plati i 20.000 evra i na stadionu tokom utakmice protiv Bešiktaša istakne zastavu protiv rasizma.
The post UEFA PRESUDILA: ‘Kosovo je Srbija’ je rasistička parola appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Evropska Unija

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lokomotiva kažnjena zbog podrške Srbima! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2015

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je danas Lokomotivu iz Moskve zatvaranjem dela stadiona i novčano zbog "rasističkog ponašanja" navijača tokom utakmice sa albanskim Skenderbegom u Ligi Evrope...Navijači moskovske Lokomotive su uzvikivali anti-albanske parole i "Kosovo je Srbija", tokom utakmice...

Nastavak na Sportske.net...

'Kosovo je Srbija' je rasizam za UEFA

Izvor: B92, 16.Okt.2015

UEFA je kaznila Lokomotivu iz Moskve zatvaranjem dela stadiona i novčano zbog 'rasističkog ponašanja' navijača. UEFA je zbog toga kaznila Lokomotivu zatvaranjem južne tribine, na kojoj su smešteni najvatreniji navijači kluba, za predstojeću utakmicu protiv Bešiktaša, 22. oktobra.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.