U toku sednice skupština četiri opštine na severu

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku sednice skupština četiri opštine na severu

U četiri opštine na severu Kosova, naseljene većinski srpskim stanovništvom, večeras su u toku sednice skupština opština, na kojima bi pre isteka zakonskog roka u ponoć trebalo da budu izabrana opštinska rukovodstva.

U zgradu Skupštine opštine severna Kosovska Mitrovica nešto posle 20 sati ušli su svi odbornici, ali je sednica zatvorena za javnost.

Skupštinsko obezbedjenje nije dozvolilo okupljenim novinarima da udju na sednici, koja bi po zakonu o lokalnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << samoupravi trebalo da bude otvorena za javnost.

Večeras ističe zakonski rok kada nove Skupštine severne Mitrovice, Leposavića, Zvečana i Zubinog Potoka treba da izaberu predsednika, jer će u protivnom morati da se ide na vanredne izbore.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KiM: U toku sednice skupština četiri opštine

Izvor: Akter, 10.Feb.2014

U četiri opštine na severu Kosova, naseljene većinski srpskim stanovništvom, večeras su u toku sednice skupština opština

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.