U Severnoj Mitrovici plakati 11 godina okupacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Severnoj Mitrovici plakati "11 godina okupacije"

U severnoj Kosovskoj Mitrovici osvanuli su plakati na kojima piše "11 godina okupacije - 17. 2. 2008. - 17. 2. 2019. godine".

Na plakatima crne boje prikazane su dve ruke u beloj boji sa lisicama, javlja izveštač Tanjuga sa lica mesta.

Plakati su izlepljeni u centralnim ulicama severne Kosovske Mitrovice kao odgovor na obeležavanje 11. godišnjice jednostrano proglašene kosovske nezavisnosti.

Obeležavanje tzv. kosovske nezavisnosti počelo je juče, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << danas je centralni događaj, defile Kosovskih bezbednosnih snaga koje Priština već naziva vojskom.

U severnom delu Mitrovice je mirno, a Srbi nisu preterano zainteresovani za obeležavanje samoproglašene nezavisnosti i za njih je danas nedelja kao i svaka druga.

Prištinska trojka Hašim Tači, Kadri Veselji i Ramuš Haradinaj će posle svečane sednice vlade podići zastavu tzv. države kao deo ceremonije, a zatim će položiti vence u komplesku "Adem Jašari".

U Prištini su istaknute kosovske zastave.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Plakati sa "srednjim prstima" u Severnoj Mitrovici FOTO

Izvor: B92, 17.Feb.2019

U severnoj Kosovskoj Mitrovici osvanuli su plakati na kojima piše "11 godina okupacije - 17. 2. 2008. - 17. 2. 2019. godine"...Na plakatima crne boje prikazane su dve ruke u beloj boji sa lisicama, javlja izveštač Tanjuga sa lica mesta...Državna agencija je u izveštaju propustila da navede da su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.