U PRIŠTINI PRIZNALI da je fotografija silovanja Albanki LAŽNA! Sve je bilo VELIKA PREVARA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U PRIŠTINI PRIZNALI da je fotografija "silovanja" Albanki LAŽNA! Sve je bilo VELIKA PREVARA!

Specijalno tužilaštvo lažne države Kosova saopštilo je danas da je nakon ekspertize i drugih dokaza dobijenih tokom istrage zaključeno da je fotografija silovanja Albanke koju je predstavila poslanica Fljora Brovina lažna!

Brovina je tvrdila da fotografija dokazuje silovanje žene od strane srpskih vojnika tokom rata na KiM. Tužilaštvo je potvrdilo da je skinuta sa interneta i da nema nikakve veze sa slučajem seksualnog nasilja tokom rata na Kosovu i Metohiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
U saopštenju za javnost navodi se da je fotografija poslata na ekspertizu u agenciju za sudsku medicinu. Tamo je utvrđeno da nema podataka o poreklu fotografije niti naznaka o tome gde je štampana.

Nakon poređenja sa drugom fotografijom sa interneta ustanovljeno je da je isti događaj predstavljen na obema.

Podsetimo, članica parlamenta lažne države Kosova Fljora Brovina iznela je neosnovane i stravične optužbe kad je sredinom maja pokazala fotografiju sa porno sajta, a za koju je tvrdila da predstavlja dokaz da su srpski vojnici silovali jednu Albanku tokom rata na Kosovu i Metohiji!
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kosovsko tužilaštvo potvrdilo: Fotografija silovanja je LAŽNA

Izvor: Blic, 05.Jun.2019

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je danas da je na osnovu podataka iz ekspertize i drugih dokaza dobijenih tokom istrage, zaključeno da je fotografija koju je predstavila poslanica vladajuće PDK na Kosovu Flora Brovina, uz tvrdnju da dokazuje silovanje žene od strane srpskih vojnika tokom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.