U Lipljanu jedna osoba ubijena u uličnoj tuči

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2019, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Lipljanu jedna osoba ubijena u uličnoj tuči

Jedna osoba je ubijena u fizičkom okršaju hladnim oružjem u Lipljanu, na Kosovu i Metohiji, saopšteno je iz kosovske policije.

Portparolka kosovske policije za region Priština, Fljora Ahmeti saopštila je da je u subotu u popodnevnim časovima došlo do ulične tuče u Lipljanu.

"Odmah su na lice mesta izašle potrebne jedinice policije. Na osnovu prvih rezultata istrage, kao posledica upotrebe čvrstih predmeta i jednog hladnog oružja u toku sukoba teške telesne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << povrede su zadobila dva lica. Isti su poslati na lekarski tretman u bolnicu, odakle smo dobili informaciju da je jedno od povređenih lica preminulo", rekla je Ahmeti za prištinsku Gazetu ekspres.

Ovo je drugi okršaj u dva dana sa smrtnim ishodom.

Prethodno su u četvrtak u Prištini dve osobe ranjene, a dve ubijene u okršaju dve porodice koje su se sporile oko imovinskih odnosa.

I do pucnjave u Prištini i do okršaja u Lipljanu došlo je na javnom mestu tokom dana, prenosi RTK2.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.