Tužilaštvo u Prištini istražuje grupe iz Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Avg.2022, 13:56

Tužilaštvo u Prištini istražuje grupe iz Srbije

Policija Kosova ima saznanja da na teritoriji Kosova deluju "ilegalne grupe ili organizacije" iz Srbije, a Specijalno tužilaštvo iz Prištine vodi istragu protiv nekih od njih. To je iz kosovske policije potvrđeno za Radio Slobodna Evropa (RSE). Zbog istrage tužilaštva, dodaju u policiji, ne mogu da iznose nikakve druge podatke u vezi sa ovim pitanjem. "Kosovska policija, u saradnji sa drugim bezbednosnim institucijama na Kosovu, kao i sa međunarodnim partnerima,...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Tužilaštvo u Prištini istražuje grupe iz Srbije

Izvor: Danas, 19.Avg.2022

Policija Kosova ima saznanja da na teritoriji Kosova deluju "ilegalne grupe ili organizacije" iz Srbije, a Specijalno tužilaštvo iz Prištine vodi istragu protiv nekih od njih. To je iz kosovske policije potvrđeno za Radio Slobodna Evropa (RSE).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.