Troje ranjenih, tri vozila izgorela u pljački kombija sa novcem kod Leposavića (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2019, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje ranjenih, tri vozila izgorela u pljački kombija sa novcem kod Leposavića (VIDEO)

Policija je pokrenula operativni plan "Čelični prsten" i intenzivno traga za razbojnicima koji su danas u mestu Dren, nedaleko od Leposavića, napali transport novca firme "Henderson".

Prema rečima Branislava Radovića, portparola Kosovske policije za region sever, obaveštene su sve patrole, a na mesto oružanog prepada upućena je Interventna jedinica iz severnog dela Kosovske Mitrovice, sa dva vozila.

"Prema informacijama koje imamo, osumnjiceni beže belim kombijem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << potera je u toku i usmerena je ka podnožju Kopaonika, odnosno mestima Belo brdo i Baziće", potvrdio je Radović za Tanjug.

On je rekao da su u napadu na kombi učestvovala dva putnicka automobila, "reno megan" jagodinskih registarskih tablica i drugo vozilo koje još nije identifikovano.

Prilikom napada je došlo do pucnjave izmedu pljackaša i obezbeđenja firme "Henderson", a u potunosti su izgorela i tri vozila, kombi i dva putnička automobila, koja su pljačkašima poslužila da prepreče magistralni put.

Tri radnika "Hendersona" povređena su u napadu, a posle ukazane lekarske pomoći u Kliničkom centru u Severnoj MItrovici pušteni su na kućno lečenje, prenosi Kosovo onlajn.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pljačka vozila za prevoz novca za banke na Kosovu, troje povređenih

Izvor: 011vodič.com, 28.Nov.2019

U mestu Dren kod Leposavića danas su nepoznate osobe opljačkale vozilo firme „Henderson“, koja se bavi prevozom novca, i tom prilikom povrede su zaobila tri osobe.. Njima je lekarska pomoć ukazana u mitrovačkoj bolnici a kako navode izveštači portala Kosovo onlajn sa lica mesta prilikom napada...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.